Wie ben ik?

Ik ben Noa Nell, 21 jaar. Al van kleins af aan vind ik het leuk om in de keuken te staan. In 2018 begon ik daarom ook aan de opleiding zelfstandig werkend kok bbl.
 Door de corona crisis lag mijn werk in de horeca plat, hierdoor had ik veel meer tijd voor andere dingen. Ik ging meer bakken en nieuwe dingen uitproberen, zo ben ik ook begonnen met het maken van dripcakes.
Voor verjaardagen van familie en vrienden maakte ik dan ook veel taarten, deze foto's deelde ik op Facebook en Instagram. Hier kwamen altijd zulke leuke reacties op, en  ook vragen of ik ook een taart voor hun wou maken. Zo begon ik al meer te bakken en kwamen er al meer bestellingen binnen. In het laatste jaar van mijn koksopleiding heb ik daarom ook de stap genomen om mij in te schrijven bij de Kamer Van Koophandel en mijn eigen bedrijf te beginnen. Vanaf 1 januari 2021 was Noa's Taarten dan ook echt officieel! Tussen alle drukte door behaalde ik mijn diploma en kon ik mij vol op gaan focussen op mijn bedrijf!

Mijn Bakkerij


Ik begon met bakken vanuit huis, maar door al meer bestellingen was dit op een gegeven moment niet meer te doen. Het eten koken s'avond werd al lastiger voor mijn moeder, ook boodschappen kon ze moeilijk kwijt want alles stond vol met taarten en taartspullen.  Het was tijd voor mijn eigen plek! Samen met mijn vader ging ik op zoek, al snel kwam hij met het idee om een trailer van een vrachtwagen om te bouwen tot bakkerij. In April 2021 kocht ik dan ook mijn eigen koeltrailer van een vrachtwagen.  De container van ruim 13 meter ging door de helft en er werd een L-vorm van gemaakt. Samen met familie en vrienden zijn wij 2 maanden lang hard bezig met het verbouwen.
En het resultaat mag er zijn!


Het verbouwteam!

Mijn Foodtruck

Al een langere tijd zat ik er aan te denken om mijn bedrijf uit te breiden. Mensen blij maken met mijn gerechten vind ik het leukste om te doen! 
Hoe vet is het dan om dit te doen vanuit een foodtruck!

In juni 2022 kocht ik mijn eigen foodtruck.
Samen met familie en vrienden verbouwde we de foodtruck. De wagen moest natuurlijk wel helemaal in mijn eigen Stijl!
 De binnenkant werd leeg gesloopt en ook weer opnieuw opgebouwd.
Ook het dak hebben we verhoogd!
En natuurlijk hebben we de buitenkant in een nieuw fris kleurtje laten spuiten.
In September was het dan zover! 

Hij is klaar om mee oppad te gaan.